OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Työn täyteläinen viikonloppu 11-14.9

Pari lomapäivää ja talkoohenkeä, treenasin Hannun kanssa ensi vuoden tehtävääni ja ohessa auttelin Hanna kantiini asioissa minkä ehdin.
Perjantai alkoi kololta ja tukkukeikoilla, suistolle tavaroiden purkua jne.
Illalla piti ehtiä kotiin pakkaamaan Mialle auto ja onneksi muut olivat saaneet asiat niin hyvään malliin ettei enään Porvooseen tarvinut matkata.
Lauantai aamu valkeni 05 ja siitä alkoi kotona koirien ulkoilutus, syöttö ja mukaan lähtevien fixaus. Sitten ketälle 07 ja töihin, päivän mittaan sitten aussie kehässä poikkesin ja kasvatteja näin sekä muita tuttuja suuren määrän, toki tällä kertaa seurustelu ja kehien seuraaminen jäi vähemmälle töiden vuoksi.
Lauantai iltana piti vielä rientää Haikkooseen tuomari illalliselle ja jälleen kotiin jotta sai koirat hoidettua ja parin tunnin unet.
Mia, kepo ja Marko hoitivat päivällä koirien vaihtoa ja tavaroiden etsintää onnistuneesti ja matkaan lähti BB ja Brazos sekä Allie 3,5 viikon reissusta, Minon jo palattua perjantaina kotiin.
Sunnuntai olikin sitten jo huomattavasti ikävempi, migreeni painoi päälle mutta suistolle oli lähdettävä tällä kertaa toki reilun tunnin myöhemmin ja Tytti päivän aikana hieroi jumissa olevaa niskaa ja migreenilääkkeillä päivä saatiin pulkaan.
Illalla klo 1900 saattoi todeta että näyttely oli ohi ja kenttä melkein tyhjä, vielä jokunen kauppias pakkasi tavaroitaan.
Maanantaina jatkoimme matkaa vielä Hannan kanssa tukuun palautusten merkissä, Silverille palauttamaan liivejä ja koirien ulkoilutus. Tämän jälkeen sitten omiin muihin askareihin ja normaaliin arkeen. Meidän poikien sopeuttaminen taas toisiinsa, melkeen kuukauden ero kolmella herralla oli pieni haaste mutta kärsivällisyyttä ja malttia niin kaikki kuusi koiraa taas jälleen palaavat omaan laumaansa:)
Kiitos kaikille mahtavasta viikonlopusta ja työpanoksistanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti