OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Meilläkö Chowchow?

Päivän pihalla kirmasi kuusi aussieta innoissaan ja kun iltapäivä tuli auto pakattu ja vielä asiat hoidettu ihmetys on että miksi Credit häkissään rymistää autossa vesikuppia.
No eikun pysähdytään ja katsotaan, ei sielä ole Cre vaan vastaan meitä katsoo chowchowta muistuttava muodoton möykky. Nuorella herralla pää kolmin kertainen normaaliin verrattuna ja eikun auto käyntiin ja päivystävää eläinlääkäriä metsästämään, oma kunnallinen Porvoossa toimenpiteessä, Keravan lääkäri leikkaamassa, Söderkullassa puhelin varattu mutta onneksi Keravalta meidät ohjattiin uudelle asemalle joka myös keravalla ja siellä ystävällinen eläinlääkäri otti meidät ylimääräisenä sisään.
Jos olisi kesä olisi ollut aika selvä että käärme eli kyy tai ampiaiset mutta mikä näin syksyllä? Se jää meille varmaan kaikille arvoitukseksi.
Lääkitys aloitetaan heti suonensisäisesti nestettä ja kortisoonia ja tarkkailua, sitten kotiin mukaan lähtee kortisoonitabletit ja rauhallista oloa määrätään eli treenit jää väliin.
Nyt jo illalla muissa tutkimuksissa alkaa silmiä näkyä ja vielä tässä illan tunneilla pää hahmottumaan. Nyt vain tarkkaillaan koko ajan ja huomenna Hanna ottaa hellään huomaansa nuoren herran tarkkailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti