OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Vaude nyt se on totta, Hanna ja Iita korkkasivat tokouransaTänään iltapäivällä suuntasimme Monninkylästä kohti Hämeenlinnaa missä odotti tokokisa.
Kisassa oli ensiksi voittajaluokan koiria ja sen jälkeen alokasluokka johon Iita ja Hanna osallistuivat, tuomarina toimi Hannele Pörsti.Tuloslista:
Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 8
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Luoksetulo 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 9

Sää suosi ja paikka oli hyvä, vaikka toki hieman tuo moottoritien hälinä häiritsi kuulemasta tuomarin tai liikkeenohjaajaa, ainakin näin kehän laidalta.

Ensimmäisenä paikalla olo jonka voi sanoa onnistuneen Iitalta 200%, ryhmässä oli viisi koiraa Iita ja neljä mustaa ikiliikkujaa, ken käyskenteli ohjaajalle, toinen nousi, istu ja väänteli kuten myös kolmas mutta oikean puolinen vierustoveri sitten päätti ottaa Iitan kiikariin ja aloitti intensiivisen tujotuksen jolloin tuomari kävi tiedustelemassa ohjaajalta että jos koirasi lähtee minne se menee, ohjaaja kertoi että tulee luokse. No näin ei sitten käynnyt vaan koira suuntasi suoraan makaavan Iitan päälle ja teki ruumiintarkastuksen mistä Iita suoriutui kun unelma, oli paikalla liikkumatta edelleen eli ainoa koira luokassa joka pysyi paikalla ja tässä hetkessä kun katsoin Hannaa mietin kaksi kertaa että pitääkö kävellä hänen viereen vai pyörtyykö hän, hän oli yhtä valkoinen kuin lakana mutta hyvin meni liike loppuun saakka tytöiltä. Liikkeen ohjaaja muista kipittää Hannan perään ja vielä pari erillistä kertaa kehottaa hengittämään.Tämän jälkeen ensimmäinen koira aloitti suorituksen joka kesti kärpäsenlennon verran ja ohjaaja keskeytti joten Hanna sai sanan mukaisesti lentää kehään ja aloittaa oman suorituksen ilman valmistautumista mutta hyvin se meni ja pientä viilattavaa joo eli käsimerkki mitä Hanna ei edes itse tajunut oli ne suurimmat ongelmat.

Sitten seurailtiin muiden osuudet ja toinen alokas ryhmä suoritti paikallamakuun ja yksittäiset liikkeet, kun toisen ryhmän toinen koira oli suorittanu oli tilanne tiedossa että Iita johtaa, viimeinen koira oli haasteemme Tämä on Com, mutta pisteitä laskiessamme totesin jo jonkuun liikkeen jälkeen Hannalle että voitto on teidän mitä hän vielä siinä vaiheessa epäili suuresti.
Hymy oli suuri kilpailukirjaa noutaessa ensimäinen sija alokasluokassa pistein 185 ja tulos ekasta kisasta oli enemmän kuin hienosti.
Tästä on hyvä jatkaa seuraavaa ykkösta hakemaan ja sitten kohti SM, mutta treenejä ja käsivahteja saat kyllä sitä ennen:)Kuvat tuolta koitoksesta latautuvat fotkiin, sielä vain kolmen koiran suorituskuvia eli tuttujen mutta tärkeimpänä tietysti Iitan saavutukset.
http://public.fotki.com/WHC/2/2010/1252010-hmeenlinnna/

Kiitos Hanna aktiivisesta työstä Iitan kanssa ja Juhalle kuskina toimimisesta!

1 kommentti: