OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

torstai 19. elokuuta 2010

11.8.2010 Iita BH

Eli jälleen kerran keräämme autoon koirat, ohjaajat ja huoltojoukot ja tällä kertaa matka kohti Hyvinkäätä ja Itun kentää jossa SPL Itu piti BH koetta, tuomarina Eeva Hiltunen.
Koirakoita oli kaikkiaan 10 kappaletta ja kaikki paikalla, viisi koirakkoa suoritti kokeen hyväksytysti ja Iita oli yksi niistä.

Iita ja Hanna suorittivat mainiosti kenttäosuuden ilman suurempia ongelmia melkeimpä kuiviltaan ja sitten kaupunkiosuus olikin jo todella helppo Iitalle.

Eli nyt tituleeramme sitten BH, TK1, EST JUN MVA, LT JUN MVA, LV JUN MVA, BALT JUN MVA, RUS JUN MVA WOLFFHOUSE-CARATIA IG´S BEST FRIEND.


Seuraaminen


Henkilöryhmä


Ohi on tottis osuus:)

Sitten siirrytäänkin kaupunkiosioon:
Onnea Hanna ja Iita, mahtavat tulokset teillä ja tästä on hyvä jatkaa uusiin haastisiin:)
Seuraavana AD, LTE ja TK2 sekä aikuis valoin arvot. Sitten jäämme odottamaan mikä on se PK laji minne vielä suuntaatte.

Zoomin kanssa olimme myös BH:ssa mutta vähäinen treeni teki että oli aika karvalla että homma olisi toiminnut. Mutta nyt treenataan lisää paikalla oloa, ettei ryömitä ja epäilen suuresti että ohjaaja antoi käskyn maahan eikä istu. Eli nämä kaksi liikettä menivät hylkyyn eli puutteellisiksi ja siksi emme läpäisseet. Mutta tällä kertaa ohjaaja pystyi jo hallitsemaan hermonsa ja on hyvä tietää että lisää treeniä ja uusinta kyllä tuottaa tuloksen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti