OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

sunnuntai 12. joulukuuta 2010

6.12.2010 Hollolan tokokisat

Hanna ja Iita AVO luokassa.

Lainattua tekstiä Hanna blogista:
"Tämän vuoden kisakalenteriin oli vielä merkattuna tämä Hollolan tokokoe. Kokeessa oli 40 koirakkoa avoimessa luokassa ja tuomariksi sattui taas Harri Laisi. Tuomari vaihtui alkuperäisestä suuren koira määrän vuoksi.
Kisat pidettiin isossa parkkihallissa, mikä oli meille uusi paikka. Jotenkin vain tänään ei ollut ihan meidän päivä ja tuli paljon pieniä virheitä. Siitä huolimatta pisteitä tuli 174,5 eli ykköstulos ja tämä tarkoittaa sitä, että meillä on nyt taskussa TK 2!!!! :) JEEE!!!
Ihan uskomaton fiilis, taas kolme kisaa ja kolme ykköstulosta!! Vielä hämmentävämpää on se, että vaikka itse en ole tämän päivän suoritukseen täysin tyytyväinen niin silti pisteitä tuli noin paljon ja sijoituskin taisi olla 6 tai 7 mikä on mielestäni huikea tuosta koira määrästä! Iita on siis "huononakin päivänä" noin hyvä!!
Nyt tulee kyllä pitkä kisa tauko, sillä voittaja luokan liikkeet ovat vielä hieman hukassa! :)
Tässä pisteet:

*paikalla makaaminen 10
*seuraaminen taluttimetta 8
*maahanmeno seuraamisen yhteydessä 7,5
*luoksetulo 7,5
*seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5
*noutaminen 8
*kauko-ohjaus 10
*estehyppy 8,5
*kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 174,5

Hannan jännityksen näimme kehän laidalta ja koira siihen reagoi ja paikka tosiaan iso ja ääni häviää, mutta hyvä treeni tulevia hallikisoja varten ja hienosti 1 tulos ja toinen kouluari jo pienessä ajassa, teistä saa olla ylpeä!! ONNEA TK2 TEHO TYTÖT HANNA JA IITA!

Kuvia lisään tänne myöhemmin, kunhan saan ne kameralta vaan latattua ja Juha niitä kuvaillessaan sano ettei välttämättä edesä onnistuneet mutta katsotaan.

Myös minä ja Zoomi olimme ALO luokassa.
Tuomarina oliTaru Torpström ja Ossi Harjula eli liikkeet oli jaettu kahdelle tuomarille ja meidän alo ryhmässä oli 26 (56), kisasimme numerolla 50 ja alku oli enemmän kuin loistavaa. Halli ei haitannut Zoomia luoksepäästävyys, paikallamakuu ja vapaanaseuraaminen kun oppikirjasta kaikki 10 sitten yli tunnin odotus ja vire oli jo koiralla kadoksissa karkasi kehästä palkintoruokien ja jonkun ihmisen repulle ja koiran kupille, ei tuntenut käskyä hyppy joten nollia tuli pari ja kokonaispisteet 116 millä ei tänään tulosta. Uusia kisoja kohti sitten vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti