OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

21.11.2010 Orimattilan Tokokisat


VOITTAJAN ON HELPPO HYMYILLÄ JA SYYTÄKIN ON:)

Yes yes ja vielä tuhannesti Hanna kiitosta!

Eli nyt sitten taas reippaasti aamulla ylös ja liikkeelle vaikka vieläkin flunssa painaa päälle. Olimme Zoomin kanssa Hannalla aamu 9 ja siinä sitten pakkauduimme yhteen autoon ja ajomatka Orimattilaan alkoi mukavien maaseutujen läpi.

Olimme hyvissä ajoin paikalla ja ilmoittauduimme ja ensimmäisenä oli VOI luokka joka oli juuri loppumaisillaan, sitten alkoi AVO luokka minne Hanna ja Iita osallistuivat mahtavan tuloksen kera:) Eli tyttöjen tulos oli 198/200 pistettä, AVO I tulos ja KP sekä luokkavoitto tietysti! Tämä oli siis toinen AVO I eli vikaa odotellessa joka on varmaan ihan kohta eli seuraavasta kisasta:)
Tämän jälkeen oli ALO luokan vuoro ja olimme keskimäisen ryhmän viimeinen koirakko Zoomin kanssa. Kisa meni yli odotusteni, en jännittänyt vaikka virheitä toki tein ja tällä olemattomalla treenaamisella saan olla enemmän kuin tyytyväinen. Kiitos tästä kuuluu Hannalle ja Jessicalle jotka ovat meitä treenanneet.
Eli nyt elämäni eka virallinen tokokisa takana ja ALO I tulos taskussa, kyllä vaan hymyilyttää:) Zoomi sai 163,5 pistettä ja koira varmaan olisi pystynyt huomattavasti parempaan mutta nyt on ohjaajan otettava itseään niskasta ja aloitettava treeni.Kuvia voi katsella lisää: http://public.fotki.com/WHC/2/2010/21112010-tokokisat-/

2 kommenttia:

  1. Vau! Onnea Hannalle ja Iitalle! :D Upeat pisteet!
    Caritan eka virallinen toko-kisa?! En usko. ;) Hienoa ja paljon onnea molemmille koirakoille! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan me alotettiin tokoura usko tai älä ja mä olen ylittänyt oman ramppikuumeeni:) Eilen taas soitin uusia kisoja meille, eli nyt treenataan ja yritetään kisata kohti tuloksia.

    VastaaPoista