OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

23.10.2010 Europan matka joka loppui lyhyeen ja näyttelytuloksiaMeillä oli onni onnettomuudessa ja useampi suojelus enkeli sekä mahtavat ystävät apuana, kiitos teille kaikille!

Perjantaina illalla matkaamme yli lautalla Suomesta Eestiin mutta jäämme vielä nukkumaan yön tunneiksi Tealle ennen lauantai aamuna starttia Mian kanssa, eli auton nokan kohti eurooppaa, tarkoituksena ajaa Via Balticia pitkin ja Puolan läpi Unkariin ja sieltä Italiaan. Vaan jäipä Italian syysilmat haistelematta... Noin 48 km Tallinnasta lähti auto sivuluisuun ja siitä katon kautta ympäri ja pitkänmatkaa pientareelle. Auto täysin lunastuskunnossa. Onneksi kaikki koirat säilyivät vahingoittumattomina!
Iso kiitos ystävillemme Tealle ja Annelle jotka tulivat hakemaan kaikki 6 koiraa turvaan ja auttamaan tavaroiden kanssa. Ilman teitä olisimme olleet pienoisessa pulassa, vakuutusyhtiöstä ei tähän apua saa.
Siinä sitten odoteltiin lähes 4 tuntia, että hinausauto ja poliisit saapuivat paikalle. Hinaus auto kymmenien puheluiden jälkeen sai vakuutusyhtiön hätäpalvelu toimitettua ja hinuri kuskille polisit olivat suotuisia ja tulivat apuun, me kun soitimme aikaisemmin eivät tuleet. Poliisiautossa sitten istuttiin ja lämmiteltiin koska olimmehan varautuneet syys säähän lämpimään sellaiseen emmekä talven tuloon yöllä yks kaksi ja vaatetuskin sen mukainen. Ikävä kyllä koska reittimme oli tämä niin myös kesärenkaat alla joka jään kanssa yhdessä johtivat onnettomuuteen. Lopuksi pummattiin hinausauton kuljettajalta kyyti Tallinnaan, pääsimme Toyotan maahantuojalle Järvekeskukseen minne Hiace jäi odottamaan kohtaloaan joka oli sitten lunastus.
Laivalippujahan tietenkään ei saanut vaihdettua, eikä vuokrattua autoa johon koko revohkan kanssa olisimme mahtuneet. Niinpä jouduimme odottelemaan maanantaihin, että pääsimme palaamaan Suomeen. Tässä välissä sitten järjesteltiin koirien tuontia lentokoneille suomeen ja kaikkia käytönnön asioita itsemme suhteen. Siihenkin tietenkin tarvittiin Ystävien apua... Tean tuttava-mies Mats sitten uhrasi maanantaina koko työpäivänsä ja toi meidät kaikkine koirineen, häkkeineen ja tavaroineen Sipooseen.
Kiitos Annelle joka auttoi karavaanin pois tienlaidasta, sekä Pinjalle avusta koirien kanssa ja Iso kiitos Tealle joka majoitti ja ruokki meidät koko viikonlopun sekä Matsille kotiin viemisestä !!!

Mutta yllä uskomatonta että koirissa ei ollut mitään ja itse selvisimme niin vähällä, Mialla niskat ja vähän paikat kipeät, itselläni sisäisiä verenvuotoja ja isoja mustelmia ja pehmytkudos vaurioita mutta nämä sitten viikkojen kanssa ovat helpottaneet, niska vielä edelleenkin kiukuttelee ja muistuttaa tapahtuneesta.

Seinäjoen näyttelyssä tänään Terhi ja Ruby, tuloksena EH4.

Rasse vuorostaan mätsärissä ja sijoitus PUN4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti