OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

torstai 3. joulukuuta 2009

2.12.2009 Synkempi ilta

Töistä kotiin tultuani lähdin ulos metsään koirien kanssa, pimeässä en nähnyt oliko nessyllä keppi, pallo tai ylipäätään mitään suussa kun neidit alkoivat keskustelun joka sitten yltyi ja lopputulos olikin sitten erittäin rumaa.

Eli Misty ja Nessyn yhteenotosta tuli ilta Porvoon päivystyksessä ja talo, auto, eläinlääkäriasema kun teurastamot. Nessyllä oli oikea kitarisa revennyt ja kitalaki purtu palkeenkielelle, niitä sitten ommeltiin ja kasailtiin 1,5 h ajan. Yö tarkkaillen koiraa ja pyykkiä ja asuntoa pesten. Aamusta vaihdoimme sitten vuoroa ja Markus jäi Nessyä vahtimaan päiväksi, omat treenit saa jättää väliin ja Nessyn kanssa hiljaiseloa ja tarkkailua jatkaen. Nessy tuntuu jo olevan kovin reipas ja lääkkeet meni hyvin ja juo, ruokailu onkin sitten pari viikkoa kovin juoksevaa mallia.
Kiitos Markukselle joka istui pari päivää Nessyn vahtina ja pari yötä mennyt tässä kovin vähillä unilla mutta nyt alkaa jo näyttää hyvältä ja huomenna toivon että voimme palata normaaliin rytmiin, toki Nessyllä vielä pehmeä ruoka ja lääkitys viikon ja rauhallista ulkoilua ja ei riehumisia mutta hyvältä näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti