OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

torstai 31. joulukuuta 2009

Paluu matka

Brazos kotiutuu tänään astutusmatkaltaan ja lähdemme huomenna sitten jatkamaan matkaamme Enonkoskelle urosten vaihtoon:)

Kiitos Anne matkustus seurasta ja kaikesta muusta avusta taas vaihteeksi, sekä Mia ja Jari. Marko jää kotiin huomenna hoitamaan Allieta ja Rantsaa ja MistYä kun taas muut koirat pääsevät ajelulle.

Anne viettää kanssamme siis uutta vuotta koirien kera, kun suomessa tämä uuden vuoden vietto on huomattavasti rauhallisempaa kun Tallinnassa. Tallinnassa ilotulitteet ovat olleet myynnissä jo lokakuusta lähtien ja rakettien ampuminen on sielä jokapäiväistä ja vuoden viimeisenä päivänä Venäläiset aloitavat tuntia ennen ja sitten Eestiläiset eli ryske ja pauke jatkuu tunteja.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE JA RAUHALLISTA SELLAISTA!

Jatkamme tästä taas sitten vuoden 2010 puolella.

1 kommentti:

  1. Hyvää Uutta Vuotta kaikille täältä Tallinnasta Eeviltä ja muiltakin enemmän ja vähemmän karvaisilta. Ilma on tänään ollut kertakaikkisen mahtava, lunta on paljon ja aurinkokin näyttäytyi.
    PS. Ei ollut muuten se viime yö niin paha kuin viime vuodenvaihteessa, on ilmeisesti ihmisillä tärkeämpiäkin asioita mihin rahansa pistää, kuin raketit. Eevi ei ollut paukutuksesta moksiksenkaan, Lili kyllä ryömi peiton alle piiloon.

    VastaaPoista