OSOITE KOTISIVULLEMME: http://wolffhouse-caratia.webs.com/

Koska emme pääse päivittämään vanhoja, seuratakaa uutta sivua ja blogiamme!

torstai 3. joulukuuta 2009

29.11.2009 Turun KV näyttely ja Eestissä Anne Acen kanssa kurssilla

Aamu on edelleen pimeä kun pihalla kurvaa taksi ja matkaan lähdetään Hannan ja Juhan kanssa. Matkassa on Isme itikka jonka kehä on heti aamusta ja sitten ausseista mukana on Credit ja Iita junnukehiin.

Italianvinttikoirat, tuomari Hans Lehtinen
Isme ERI2, PN 4

Aussiet, tuomari Christel Senn Sveitsi

Credit ERI2,PU3, vara serti
Arvotelu: 13 months. Exellent general appearance, good bones, very nice male head, with complet scissorbite. Good top- and underline, Excellent angulated. Good chest, Glowing movement but behind a bit close. Good tail carrige. Lovely carracter.

Iita EH2
Arvostelu: 17 months, red copper white, good bones. female head with complete scissors bite. The ear carrige is nearly to easy. Good chest. In front good angulated, behind i´d like a little more. Typical movement, but alittle bit close behind. Happy natural tail carriage. Lovely carracter.

Inka EH1
Arvostelu: 17 months, black cooper white bobtail, good bones, female head, whit complete scissors bite, good chest in front good anguladet,behind i´d like a little more, the topline is a little bit overbuilt, typical movement but behind close,she looks like she walk on the forehead, nice character.

Kiitos Hanna ja Maarit koirien esittämisestä!
Credit oli vain naisten lumoissa ja aivan muissa maisemissa, black tri on kova sana nuoren miehen mieleen:)
Olihan pitkä kehä ja isot kehät odottivat australianpaimenkoiria kehiin.


EESTIN KOULUTUSTILAISUUS

Tiistaina alkanut luento Eestissä jatkui tänään sitten käytännön harjoituksilla ja Anne ja Ace osallistuivat sinne. Eli kurssi oli tulevaisuudessa kilpailevan pennun kehittäminen ja leikkiminen ja kouluttajana oli Aivo Oblikas (http://www.onaoma.eu/).Kuvia löydät: http://public.fotki.com/rantsa/aivo-koolitus-291109/

Kouluttajan arvostelu Acesta testin perusteella:
Ace on erittäin hyvin koulutettu, hänellä on iso saalisvietti, hyvä puruote, parantaa heti otetta kun saa, osuessa ihmiseen luopuu heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti